Ønsker du at halvere din varmeregning og samtidig hjælpe miljøet? Benyt da en varmepumpe

Når de kolde tider nærmer sig, bliver der ofte skruet op for varmen. Dette giver en højere varmeregning, og miljøet påvirkes også til dels. Synes du, at pengene forsvinder lidt for hurtigt, når de kolde tider nærmer sig, og vil du også gerne anvende bæredygtige løsninger for at sikre fremtiden for børn og unge, kan du benytte en varmepumpe. En varmepumpe kan nemlig give dig mere energivenlig og bæredygtig energi til din bolig.

Med en varmepumpe til erhverv kan du også forbedre energikilden. Du kan blandt andet undersøge prisen inkl. montering gennem dette link - luft til vand varmepumpe pris inkl montering. Ønsker du mere viden om varmepumper, kan du blot læsere videre i denne artikel.

Hvad er en varmepumpe?

Når du vælger at benytte en varmepumpe som et alternativ til energi i dit hjem eller erhverv, kan du forvente et formindsket energiforbrug. Varmepumpen fungerer nemlig sådan, at den udnytter jordens energikilder, f.eks. i luften eller i jorden, der omsættes til varme, som du kan bruge inden døre.

Hertil findes der tre forskellige varmepumper, som er henholdsvis luft-til-luft varmepumpe, luft-til-vand varmepumpe og jordvarme varmepumpe. Derudover består varmepumpen af to forskellige dele, hvoraf den ene er placeret inden for, mens den anden er placeret uden for.

Delen, som er placeret ude, lagrer den naturlige energi, mens delen, som er placeret inde, opvarmer huset. For at en varmepumpe kan arbejde på denne måde, benytter den elektricitet, hvilket du evt. også kan få ved hjælp af solceller eller lignende. På den måde kan du være bæredygtig hele vejen rundt.  

Varmepumpetyper

Valget af varmepumpe afhænger meget af, hvilke typer rum du behøver opvarmning til. Hvis du vil opnå en god økonomi på baggrund af varmen til dit hjem eller dit erhverv er valget af den rette varmepumpe derfor meget vigtig. Hertil kan det være en god idé at tale med en rådgiver inden for varmepumper, som kan guide dig til det rette valg.

Dette kan du blandt andet få hjælp til hos Mariendal, som er eksperter i varmepumper. Deres montører fokuserer især på størrelsen af huset, husets varmetab og husets udformning, når de skal vurdere, hvilken varmepumpe, der vil passe bedst til dig. 

Bestilling

Hos Mariendal kan du ligeledes nemt og enkelt bestille den rette varmepumpe til dig efter en samtale med en rådgiver. Dette kan du gøre ved at ringe til dem eller besøge deres hjemmeside mariendal.dk.

De kan ligeledes hjælpe med skattefradrag ved bestillingen samt montering af varmepumpen, og du behøver derfor ikke at miste overskuddet i denne del af processen.